Vakarėlyje dalyvavo Harry brolis princas Williamas (smarkaus rytinio pykinimo dėl antrojo nėštumo kamuojama jo žmona Kate liko namuose) bei garsi atlikėja Ellie Goulding.

E. Goulding, kuri koncertavo karališkose vestuvėse, princo Harry šventės metu atliko kelis akustinius kūrinius bei gerai visiems žinomas dainas, tokias kaip „Lights“ ir „Burn“.

Harry gimtadienis panašėjo ir jo buvusiųjų suvažiavimą.

Šventės sąraše buvo buvusios jo mylimosios Cressida Bonas ir Chelsy Davy. Jame buvo ir Calimia Thurlow, su kuria britų karališkosios atstovas mielai poruojamas žiniasklaidos.

Sulaukęs 30 metų, princas Harry iš mamos princesės Dianos paveldėjo 10,7 mln. svarų (46,47 mln. Lt), todėl jokių ypatingų dovanų iš brangiausių žmonių nereikalavo, nors ir išreiškė norą gauti labradorų veislės šunį ir namą priemiestyje, taip pat prašė aukoti sužeistiems kariams per labdaros fondą „Walking With The Wounded“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)