Antradienį „E!News“ patvirtino, kad 22 m. modelis dalyvavo atrankoje į knygos „Paper Towns“ ekranizaciją, praneša eprotoeu.mtiny.com.

Romano jaunimui „Paper Towns“ autorius Johnas Greenas parašė socialiniame tinklalapyje „Twitter“: „Caros Delevigne perklausa visus pribloškė (taip pat ir mane), ji puikiai supranta Margo (pagrindinę veikėją). Labai džiaugiuosi.“

„Paper Towns“ režisierius Jake‘as Sachreieris paantrino rašytojui – teigė, jog „tai buvo nuostabu“.

Neseniai debiutavusi filme „Timeless“ C. Delevingne džiaugiasi būsimu vaidmeniu, ji parašė tinklalapyje „Twitter“: „Labai visiems ačiū. Labai džiaugiuosi!!!!!“

Filme „Paper Towns“ vaidins ir Natas Wolffas.

C. Delevingne taip pat suvaidino undinę neseniai baigtame kurti filme „Panas“. Pranešama, kad ji dalyvavo ir peržiūroje į filmą „All Summer Long“. Ji gali vaidinti ir Beno Stillerio „Zoolander 2“. „Negaliu apie tai kalbėti. Man tas filmas be galo patinka, beveik atmintinai moku visus žodžius“, – sakė ji viename interviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)