„Geriausia diena mano gyvenime. Pristatau jums poną ir ponią Frenchus, 2014 metų rugsėjo 8 diena“, - prie nuotraukos, kurioje įamžinta nuotaka ir jaunikis, parašė aktorė.

Antroje paviešintoje nuotraukoje nuotaka pozuoja kartu su būriu pamergių, tarp kurių ir jos sesuo Jennifer ir kolegė iš “High School Musical“ Vanessa Hudgens.

Pora kartu nuo 2012 metų gruodžio, jie susižadėjo 2013 metų rugpjūtį – svarbiam klausimui buvo pasirinktas „Empire State Building“.

„Manau, kad tą pačią akimirką, kai susipažinome, žinojau, kad tai jis. Iš karto šovė mintis „Puiku, štai tas vienintelis“. Geriau jau negali būti. Tiesiog negaliu paaiškinti“, - 2013 metais apie savo būsimą vyrą kalbėjo aktorė. Tada 29 kino žvaigždė užsiminė, kad norėtų „nedidelių ir jaukių vestuvių“. Panašu, kad porelei pavyko tikslą pasiekti – apie savaitgalį vykusias vestuves žinojo tik artimiausieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)