Dizainerių kolekcijų nepraleido dainininkė Nicki Minaj, aktorė Jennifer Hudson, modelis Naomi Campbell, amerikietė garsenybių stilistė Rachel Zoe, seksualusis apatinio trikotažo modelis Candice Swanepoel.

Ko gero stilingiausiai atrodė Paris ir Nicky Hilton. Seserys Hilton į Niujorką atvyko tuo metu, kai jame jau buvo prasidėjusi madų savaitė. Jų pirmąja stotele tapo Diane von Fürstenberg 2015 metų pavasario / vasaros kolekcijos pristatymas.

Sprendžiant iš jų aprangos, šį sezoną jos negali gyventi be elektrinio mėlynumo atspalvių.

DJ Paris atrodė pribloškiamai su trumpa retro stiliaus geldelių rašto suknele, atidengusia jos ilgas kojas.

P. Hilton prie šios suknelės avėjo juodais „Louboutin“ aukštakulniais ir nešėsi savo mėgstamą dygsniuotą „Chanel 2.55“ rankinę. Be to, ji buvo užsidėjusi įspūdingus akinius nuo saulės su mėlynais rėmeliais, kurie buvo puošti baltais ornamentais.

Šviesiaplaukė gražuolė atrodė labai įdegusi. Tai nieko keista, turint galvoje, kad Paris į Niujorką atskrido iš saulėtosios Ibisos.

Niujorko mados savaitės viešnios - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją