„The Love Story“ dainininkė jau seniai sulaukia pašaipų dėl savo meilės reikalų katastrofų ir savo įpročio kurti dainas apie savo partnerius. Savo naujajame hite „Shake It Off“ ji net pati pasijuokia iš savo trumpalaikių romanų, bet dabar yra pasiryžusi rasti naują vyrą, kuris liktų šalia jos ilgam, rašo wenn.com.

„Man atrodo, kad mano meilės reikalai tapo savotiška nacionaline pramoga. Man nebepatinka taip linksminti žmones. Man nebepatinka matyti nuotraukas su vaikinais, su kuriais susitikinėjau. Man nebepatinka suteikti komikams progą pasijuokti iš manes per apdovanojimų šou“, - sakė ji žurnalui „The Rolling Stone“.

„Man nepatinka, kai matau antraštę: „Būk atsargus, brolau, ji sukurs apie tave dainą“. Tai sumenkina mano kūrybą. Svarbiausia, kad visi šie veiksniai sudaro tokį didelį spaudimą naujiems santykiams, kad jie užgęsta dar prieš tai, kai pasitaiko galimybė juos pradėti. Taigi, aš paprasčiausiai su niekuo nesusitikinėju“, - sakė T. Swift.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)