Dabar dainininkė ėmėsi ginti patyčias kenčiančią paauglę Hannah, kuri dainininkei papasakojo savo už širdies griebiančią istoriją.
Štai ką gerbėjai socialiniame tinkle „Instagram“ parašė T. Swift:

Hannah,

Skaitydama tavo istoriją labai nuliūdau. Nuotraukoje ir vaizdo įrašuose mačiau tave laimingą, švytinčią, negalvojančią, kad pasaulis toks neteisingas ir žiaurus, todėl labai liūdna skaityti, kaip tu kenti. Sunku įsivaizduoti, kaip tavo veidu ritasi ašaros, tačiau puikiai suprantu tavo ašaras, nes pati esu buvusi tavo vietoje. Tai neturi nieko bendro su vidurine mokykla ar amžiumi. Tai gali tęstis visą gyvenimą. Jos nesiliauja. Nesibaigia, nekinta.

Žmonės žemina kitus dėl pramogos, nuobodulio, galbūt iš pavydo, o gal dėl to, kad patys kenčia. Arba visai be priežasties. Jie tiesiog taip elgiasi. Tu tapai taikiniu, nes gyveni drąsiai ir garsiai. Esi šviesi ir gyvenimą mylinti asmenybė, o pasaulyje gyvena tiek daug ciniškų žmonių. Jie tavęs nesupranta – nesuprastų ir manęs.

Vienintelė galima jų pergalė – tavo ašarų virsmas akmenimis, jeigu tu taptum tokia pati pikta kaip ir jie. Klausti, kodėl tai vyksta, yra gerai. Yra gerai svarstyti, kodėl tu taip stengiesi, o jie tik ir ieško progos tave parklupdyti. Tik neleisk jiems tavęs pakeisti, nesiliauk dainavusi ir šokusi mylimos dainos ritmu.

Šią savaitę eisi į mokyklą. Tau tai bus proga paspausti perkrovimo mygtuką ir pamąstyti, kaip vertini tuos vaikus, ką apie juos galvoji. Juk dauguma iš jų patys NESUPRANTA, kokie jie yra iš tikrųjų. Labai tavimi didžiuojuosi ir saugau, nes tu ŽINAI, kas esi. Jeigu jiems nepatinka, kokia esi, dar labiau būk savimi.

Kiekvieną kartą, kai mane kas nors įskaudins, galvosiu apie tave tikėdama, kad kiekvieną kartą, kai kas nors užgaus tave, tu galvosi apie mane... Ir apie tą ryšį, kuris mus jungia. Tegul jie ir toliau gyvena tamsybėse, o mes vaikštinėkime saulės atokaitoje.

Visada su tavimi – Taylor.

Nieko nuostabaus, kad dainininkės gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ noriai dalijasi dainininkės žinute.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)