29 metų naujai iškepta mamytė, kurios naujausias, Luco Bessono režisuotas filmas „Liusi“ pasirodė liepą, jaučiasi gerai, kaip ir jos pirmagimė Rose.

„Ir motina, ir duktė, laikosi gerai“, – sakoma pareiškime, kurį citavo JAV žiniasklaida ir patvirtino atstovas Marcelis Pariseau .

Jis pridūrė, kad pora nori privatumo ir remia kampaniją „No Kids Policy“ – įžymybių pastangas saugoti garsių žmonių vaikus nuo visuomenės dėmesio.

S.Johansson ir R.Dauriacas, buvęs žurnalistas, pernai rugsėjį paskelbė, kad susižadėjo – praėjus pustrečių metų po to, kai „Keršytojų“ (The Avengers) žvaigždė išsiskyrė su pirmuoju vyru Ryanu Reynoldsu.

S.Johansson keturis kartus buvo nominuota „Auksiniams gaubliams“, tarp jų už vaidmenį 2004 metų filme „Pasiklydę vertime“ (Lost in Translation) su Billu Murray ir darbą tų pačių metų juostoje „Mergina su perlo auskaru“ (Girl with a Pearl Earring).

2012 metais ji suvaidino Juodąją našlę blokbasteryje „Keršytojai“ ir šį vaidmenį turi pakartoti tęsinyje, kuris turi būti išleistas 2015 metais.

Už kanadiečių aktoriaus R.Reynoldso ji ištekėjo 2008 metais, bet 2010-aisiais pora paskelbė, kad nebegyvena kartu, o 2011-aisiais išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)