„Mes kartu dirbame filmuojant dramą apie širdgėlą ir kelio sudėtingoje santuokoje paieškas, – pasakojo 39 metų A. Jolie žurnalui „People“. – Mums labai juokinga, kad tai mūsų medaus mėnuo“.

Šios dramos apie sutuoktinių porą autorė yra pati A. Jolie, ji ją ir režisuoja. Juostoje kartu su ja filmuojasi ir B. Pittas.

Jaunavedžiai žvalgėsi vietų šios juostos filmavimui Maltoje – septynių salų šalyje Viduržemio jūroje. Pranešama, kad pora filmuosis uolėtoje vietovėje įsikūrusiame Sanato miestelyje. Jie išsinuomojo didžiąją teritorijos dalį, kur įsikūręs penkių žvaigždučių viešbutis „Ta' Cenc“ ir jo prabangios vilos.

Filme taip pat vaidins ir aktorė Melanie Laurent, kartu su B. Pittu pasirodžiusi 2009 metų juostoje „Negarbingi šunsnukiai“ („Inglourious Basterds“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją