42 metų aktorė uždirbo gerokai daugiau nei geriausiai apmokamas aktorius, Ashtonas Kutcheris, į kurio sąskaitas įplaukė maždaug 26 mln. dolerių, nurodo žurnalas „Forbes“.

Kolumbijoje gimusi S.Vergara, kuri šiemet per „Emmy“ įteikimo ceremoniją tiesiogine prasme stovėjo ant pjedestalo, už vieną „Modernios šeimos“ seriją, kaip pranešama, gauna po 325 tūkst. dolerių, bet daug daugiau uždirba iš reklamos, įskaitant buvimą „Diet Pepsi“ „veidu“.

Ji taip pat yra viena daugiamilijoninio verslo – talentų vadybos ir „pardavimo“ firmos „Latin World Entertainment“ – steigėjų, be to, anksčiau šiais metais išleido savo kvepalus.

Antroje vietoje po jos yra serialo „Įstatymas ir tvarka. Specialiųjų tyrimų skyrius”
(Law and Order: Special Victims Unit) žvaigždė Mariska Hargitay, kuri uždirbo iš viso maždaug 13 mln. dolerių, o Kaley Cuoco iš „Didžiojo sprogimo teorijos“, uždirbusi 11 mln. dolerių, atsidūrė trečioje vietoje.

Ketvirtąja vieta dalijasi „Gerosios žmonos“ (The Good Wife) žvaigždė Julianna Margulies, Ellen Pompeo iš „Grėj anatomijos“ ir Cobie Smulders iš „Kaip aš susipažinau su jūsų mama“ (How I Met Your Mother), uždirbusios po 10 milijonų.

C.Smulders kolegė iš to serialo Alyson Hannigan yra penktoje vietoje (9,5 mln. dolerių), o po jos eina komikės Amy Poehler (7 mln.) ir Mindy Kaling (6,5 milijono).

Aštuntąja vieta dalijasi „Skandalo“ (Scandal) žvaigždė Kerry Washington, „New Girl“ aktorė Zooey Deschanel ir Courteney Cox iš „Draugų“ (Friends), kurios uždirbo po maždaug 6 mln. dolerių.

Claire Danes iš „Tėvynės“ (Homeland) uždirbo 5 mln. dolerių, o pirmąjį dešimtuką užbaigianti „Merginų“ (Girls) žvaigždė Lena Dunham – 3,5 milijono.