Pirmąsias suknelės nuotraukas paskelbė britų žurnalas „Hello!“. Jo viršelyje atsidūrė aistringai besibučiuojančių jaunavedžių nuotrauka.

„Esame labai laimingi ir pagerbti, galėdami su jumis pasidalinti nuostabiomis Brado ir Angelinos vestuvių nuotraukomis, kuriose ne tik jaunieji, bet ir jų vaikai, artimi giminaičiai ir draugai. Linkime jiems visko, ko geriausio“, - teigia žurnalo vyriausiasis redaktorius Eduardo Sanchezas Perezas.

„Mums tą dieną buvo labai svarbu jaustis laisvai, buvo daug šypsenų. Diena buvo tikrai ypatinga, ypač vaikams – mūsų šeima buvo labai laiminga“, - žurnalui apie vestuves kalbėjo A. Jolie ir B. Pittas.

Nuotraukas galite pamatyti paspaudę čia.

„Oskaro“ laureatus sutuokė JAV teisėjas, mažoje koplytėlėje Miravalio pilyje, vaizdingame Korano kaime, sakė Holivudo „karališkosios poros“ atstovė. Aktoriams artimas šaltinis sako, kad pora visada norėjo susituokti jaukioje koplyčioje, kurią laiko šeimos namais, teritorijoje.

A.Jolie prie altoriaus palydėjo vyresnieji sūnūs Maddoxas ir Paxas. Dukterys Zahara ir Vivienne barstė žiedlapius, o dukra Shiloh ir sunus Knoxas nešė žiedus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)