Skelbiama, kad pikantiškos 24 metų aktorės ir 21 metų dainininkės nuotraukos internete atsidūrė programišiams įsilaužus ten, kur jiems nederėtų kišti nosies.

Pikantiški kadrai pirmiausia pasirodė „4chan“ platformoje, tačiau netrukus atsidūrė ir socialiniame tinkle „Twitter“.

Incidentas įvyko programišiams įsilaužus į „iCloud“ duomenų talpyklą, iš kur jie galėjo pasiekti garsenybių išmaniuosius telefonus ir jame sukauptą turinį, skelbia „BuzzFeed“. Yra versija, kad nuotraukos internete paviešintos bandant užsidirbti bitkoinų – skaitmeninių pinigų. Programišiai internete taip pat gyrėsi turį ir vaizdo medžiagos bei daugiau pikantiškų kadrų.

„Taip keista ir sunku dėl to, kaip žmonės atima iš tavęs privatumą“, – „Twitter“ parašė J.Lawrence.

Internete paviešintose nuotraukos minėtosios žvaigždės pozuoja labai gundančiomis pozomis – praktiškai nuogos.

Tuo tarpu aktorės agentas pažadėjo imtis teisinių veiksmų ir apie pramogų pasaulį rašančiai interneto svetainei TMZ sakė: „Tai baisus privatumo pažeidimas. Su pareigūnais susisiekta ir jie persekios visus, kurie skelbs pavogtas Jennifer Lawrence nuotraukas“.

Naujienos apie tas nuotraukas ėmė sklisti anksti sekmadienį, naujienų svetainė „Mashable“ ir kitos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad nuotraukos buvo gautos įsilaužus į „iCloud“.

Tarp įžymybių, kurių nuotraukos esą buvo pavogtos ir paskelbtos internete, yra Avril Lavigne, Amber Heard, Gabrielle Union, Hayden Panettiere  ir Hope Solo, pranešė „Mashable“.

Kituose pranešimuose sakoma, kad tarp kitų tokiu būdu nukentėjusių žvaigždučių yra Hillary Duff, Jenny McCarthy, Kaley Cuoco, Kate Upton, Kate Bosworth, Keke Palmer ir Kim Kardashian.

Buvusi „Nickelodeon“ žvaigždė ir dainininkė Victoria Justice  sakė, kad atvaizdai, kuriuose esą matyti nuogas jos kūnas, yra netikri.

„Šie vadinamieji mano aktai yra KLASTOTĖS ... Leiskit man jau dabar nugnybti šį pumpurą“, – „Twitter“ parašė ji.

Aktorės ir popmuzikos žvaigždės Arianos Grande atstovas „BuzzFeed“ sakė, kad jos atvaizdais vadinamos nuotraukos yra „visiškai suklastotos“.

Tačiau siaubo filmų aktorė Mary Elizabeth Winstead, kurios nuotraukos taip pat buvo nutekintos, pripažino savo nusivylimą.

„Tiems iš jūsų, kas žiūrite į nuotraukas, kurias padariau su savo vyru prieš daug metų, privačiai savo namuose – tikiuosi, jaučiatės puikiai“, – rašė ji „Twitter“.

„Žinodama, kad šios nuotraukos buvo seniai ištrintos, galiu tik įsivaizduoti tas baisias pastangas, kurios buvo padėtos. Užjaučiu visus, kurie (nukentėjo) dėl įsilaužimo“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)