111
Kitas

10. Arnoldas Schwarzeneggeris: 135

Tačiau nemažas skaičius žvaigždžių yra ne tik išvaizdžios ir turtingos, bet ir neįtikėtinai protingos. Ne viena iš jų turi prestižinių universitetų diplomus: aktorė Maggie Gyllenhaal turi literatūros bakalauro laipsnį, pokalbių šou vedėjas Conanas O’Brienas yra Harvardo absolventas, o supermodelis Cindy Crawford laimėjo stipendiją cheminės inžinerijos studijoms Šiaurės vakarų universitete. Kitos įžymybės turi lingvistinių gabumų: Kate Beckinsale laisvai kalba keturiomis kalbomis, o Tomas Hiddlestonas – penkiomis. Dar daugiau žvaigždžių daro įspūdį savo verslo sugebėjimais: netgi Paris Hilton, mažai ką turinti bendro su mokslais, turi rimtų verslininkės įgūdžių.

Vidutinis amerikiečių intelekto koeficientas yra maždaug 98. Tačiau į šį sąrašą įtrauktos žvaigždės yra tokios protingos, kad likusiai visuomenei turėtų būti gėda. Kai kurios iš jų netgi galėtų tapti organizacijos „Mensa“ narėmis – tokiu atveju garsiausia pasaulyje žmonių su aukštu intelektu bendruomenė neabejotinai įgautų šiek tiek blizgesio ir žavesio.

111
Kitas

10. Arnoldas Schwarzeneggeris: 135

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)