Rosvelio, JAV Džordžijos valstijos, policijos atstovas Zachas Frommeris žurnalistams sakė: „Šiandien apie vidurdienį GA 140 kelyje, prie sankryžos su Barnwell gatve, įvyko avarija, kurioje dalyvavo BWM markės automobilis. Pirminis tyrimas atskleidė, kad automobilis bandė iš vienos eismo juostos įvažiuoti į kitą, kliudė kelio bortelį, apvirto ir atsitrenkė į vandens kolonėlę. Per incidentą niekas nenukentėjo“.

Whitney Houston dukros incidento metu automobilyje nebuvo. N. Gordono keleivis, kurį pareigūnai įvardija kaip Masoną Whitakerį, taip pat nenukentėjo.

Policijos pareigūnai vairuotoją sulaikė dėl vairavimo apsvaigus, neatsargaus vairavimo ir vairavimo neturint galiojančio vairuotojo pažymėjimo. Skelbiama, kad šiuo metu B. K. Brown vyras vis dar areštinėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)