Tarp blogiausiai apsirengusių minimos Lena Dunham, Laura Prepon ir Kaley Cuoco.

L. Dunham ant raudono kilimo žengė pasipuošusi nauja šviesių plaukų šukuosena, kuri jai tikrai tinka. To paties apie svarbiai progai pasirinktą suknelę, deja, pasakyti negalime – rūbas pernelyg kontrastingas, rožinės atspalviai jai paprasčiausiai netinka.

Aktorė Laura Prepon „Emmy“ apdovanojimų ceremonijai pasirinko žalią užuolaidą primenančią suknelę, labiau tinkančią Kalėdų vakarėliui. 

Aktorė Mayim Bialik pasipuošė ilga ryškiai mėlynos spalvos suknele ilgomis rankovėmis – toks apdaras vasarai ne itin tinkamas. 

Aktorės K. Couco pasirinktas raudonos ir rožinės derinys liaupsių taip pat nesulaukė.

Ant raudonojo kilimo netrūko ir išties elegantiškų, įspūdingų apdarų. Šventinį vakarą raudonos suknios buvo pačios populiariausios: tarp jas pasirinkusių aktorių buvo Heidi Klum, Julia Louis – Dreyfus ir Claire Danes, rašo dailymail.co.uk.

Visų žvilgnsius traukė „Mad Men“ („Mad Men“. Reklamos vilkų“) žvaigždės Christina Hendricks ir January Jones, vilkinčios įspūdingais ansambliais.

Christina atrodė nuostabiai su raudono satino „Marchesa“ suknele, puošta aukso spalvos detale ant juosmens. Jos kolegė J. Jones vilkėjo dramatiška „Prabal Gurung“ suknia, o savo šviesius plaukus buvo sušukavusi į elegantišką šukuoseną.

Claire Danes prisijungė prie raudonai apsirengusių moterų, pasirinkdama įspūdingą „Givenchy“ suknelę iš nėrinių, kurios nugara buvo permatoma. Kaley atvyko įsikibusi į parankę savo vyrui Ryanui Sweetingui, kuris pasipuošė šviesiai mėlynu kostiumu ir peteliške.

„Modern Family“ (Modernios šeimos“) žvaigždė Sarah Hyland pratęsė raudonos spalvos tendenciją su vilnijančiu, žemę siekiančiu sijonu ir balta trumpa palaidine. Tuo tarpu Heidi Klum vilkėjo koralų spalvos „Zac Posen“ suknele ir buvo banguotais plaukais.

Žvilgsnį kaustė ir Kerry Washington, pasipuošusi oranžiniu „Prada“ modeliu su juodomis detalėmis iš žvynelių ir priderinta delninuke.

Halle Berry į renginį atvyko vėlai ir ant raudonojo kilimo pasirodė su šilkine alyvų spalvos suknia ir tokios pačios spalvos bateliais. Netrukus ji lipo ant scenos paskelbti apdovanojimo laimėtoją.

Sofia Vergara pirmenybę atidavė šviesesnei spalvai, pasirinkdama baltą „Roberto Cavalli“ suknią be petnešėlių.

Matthew McConaughey su savo žaviąja žmona Camila Alves pozuodami ant raudonojo kilimo atrodė itin stilingai. Camila buvo pasipuošusi „Zuhair Murad“ suknele su mozaikos raštu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)