T. Steffensas su Madonna draugauja nuo sausio. Jaunas vyras sako: jam patinka vyresnės moterys, nes primena mamą.

Per interviu „Daily Mirror“ dienraščiui jis atskleidė: „Mane ir Madonną skiria daug metų, tačiau aš to nepastebiu. Visada draugavau su vyresnėmis, man tai patinka. Labai daug išmokstu. Mano mama – tikras įkvėpimas. Ji tikra kovotoja, stipri, nepriklausoma moteris. Praeityje bendravau tik su moterimis, kurios buvo nepriklausomos ir turėjo savo nuomonę“.

26 metų vaikinas, net trimis dešimtmečiais jaunesnis už savo mylimąją, sako, kad popkaralienės įtaka jo gyvenime – neišmatuojama.

„Ji nuolat gyvenime ieško naujo iššūkių. Jeigu visi eina vienu keliu, ji būtinai nukryps kitu, norėdama parodyti, kad turi idėjų, sumanymų, savo stilių. Ji labai stipri moteris, neseka masių. Štai kodėl ji tokia didi menininkė“, - mylimajai gražių žodžių negaili T. Steffensas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)