Kanadiečių popdainininkas sutiks dalyvauti pykčio valdymo kursuose ir skirs labdarai 50 tūkst. dolerių, remdamasis šaltiniais rašė „The Miami Herald“.

J. Bieberis buvo areštuotas po įtariamų traukos lenktynių, policija pranešė, kad jis pripažino išgėręs receptinių vaistų „Xanax“ ir rūkęs marihuanos.

Per trečiadienio posėdį kaltintojai turėtų panaikinti kaltinimą dėl vairavimo apsvaigus, o mainais į tai J. Bieberio advokatai sutiks su kaltės pripažinimu dėl neatsargaus vairavimo ir nesmurtinio pasipriešinimo areštui, teigiama straipsnyje.

Pats J.Bieberis teismo posėdyje tikriausiai nedalyvaus. Pagal susitarimą jis turės lankyti 12 valandų trukmės pykčio valdymo kursus.

20-metis dainininkas ir jo draugas Khalilas Sharieffas tose įtariamose traukos lenktynėse dalyvavo su išsinuomotu geltonu „Lamborghini“, gyvenamojo rajono gatvėje. Jis buvo areštuotas kelios minutės po 4 val. ryto ir, kaip pranešama, arešto metu keiksmais plūdo pareigūnus.

Popmuzikos žvaigždė jau yra prisidariusi nemažai problemų – pradedant konfliktais Australijoje ir Brazilijoje dėl grafičių, baigiant krata jo namuose, – kurios teršia kažkada buvusį nepriekaištingą J. Bieberio įvaizdį.

Liepos mėnesį Los Andžele jam buvo skirtas dvejų metų bandomasis laikotarpis dėl kaimyno namo apmėtymo kiaušiniais.

Be to, J. Bieberiui skirta visuomenei naudingo darbo, pykčio valdymo programa, nurodyta sumokėti tiems kaimynams daugiau kaip 80 tūkst. dolerių, kurių reikėjo remontui.

Tarp daugelio kitų J. Bieberio teisinių problemų yra Kanadoje laukiantis nagrinėjimas dėl kaltinimų, kad jis pernai užpuolė limuzino vairuotoją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)