Kaip teigia pastaruoju metu su velione artimai draugavusi Cara A. Dysert, J. Barrymore iš tikrųjų norėjo palaikyti ryšius su savo seserimi, tačiau, draugės teigimu, neatrodė, jog žymiai Holivudo aktorei D. Barrymore tai būtų rūpėję, rašo www.radaronline.com.

„Žinau, kad ji norėjo būti artimesnė su Drew, tačiau nepanašu, kad Drew būtų norėjusi artimai bendrauti su savo seserimi“, - patikino Cara A. Dysert. Jos teigimu, paskutinį kartą seserys matėsi per Johno Drew Barrymore’o laidotuves 2004 m.

Mirusios J. Barrymore artima draugė taip pat papasakojo, kad ją labai žeidė artimų santykių su ja nepalaikanti dviejų vaikų motina D. Barrymore, todėl ji vengė kalbėti šia tema.

„Kažkas ją pasveikino tapus teta, kai Drew pagimdė pirmąjį vaiką“, - prisiminimais dalinosi Cara A. Dysert. „Jessicos reakcija buvo netikėta. Atrodo, ji padėkojo, tačiau tik tiek“, - patikino ji.

Ankstų liepos 29 d. rytą J. Barrymore buvo rasta negyva netoli San Diego, Kalifornijoje. Remiantis pranešimais, ant keleivio sėdynės buvo baltų piliulių. Kol kas J. Barrymore mirties priežastis nėra žinoma.

Kaip jau buvo pranešama anksčiau, J. Barrymore draugus staigi jos mirtis šokiravo. Jie nėra linkę tikėti, kad ji galėjo nusižudyti.

„Tikrai nemanau, kad ji norėjo mirti“, - patikino draugė. „Nemanau, kad ji planavo tai padaryti, nes ji džiugiai kalbėjo apie kitą dieną jos laukiantį gimtadienį. Niekada nepastebėjau, kad ji būtų jautusi emocines kančias“, - pastebėjimais dalinosi Cara A. Dysert.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)