Ant keleivio sėdynės gulėjo baltos piliulės. Jessicos kūną rado jos kaimynė Marta Lopez, bandžiusi automobiliu išvažiuoti iš savo apartamentų.

Holivudo žvaigždės sesers automobilis buvo užblokavęs išvažiavimą iš teritorijos. Nesėkmingai pabandžiusi pažadinti Jessicą, kaimynė pastebėjo ant sėdynės gulinčias piliules ir paskambino pareigūnams.

Kitas J. Barrymore kaimynas TV kanalui ABC 10 pasakojo, kad į namus Jessica sugrįžo apie vidurnaktį, tačiau liko automobilyje.

„Maniau, kad ji miega arba kažko laukia“, – prieš TV kameras kalbėjo jis.

Spėjama, kad D. Barrymore sesuo nusižudė. Tikslias mirties aplinkybes nustatys ekspertai.

Ketvirtadienį Holivudo žvaigždės sesuo turėjo švęsti savo 48-ąjį gimtadienį.

Tiesa, Jessica ir Drew - skirtingų motinų, bet to paties tėvo dukterys. Nors viena apie kitą žinojo nuo gimimo, seserys nebendravo.

Trečiadienį Drew Barrymore išplatino viešą pareiškimą: „Nors su ja buvome pažįstamos trumpai, jai ir jos artimiesiems linkiu kuo daugiau ramybės. Labai užjaučiu dėl šios netekties“.
Jessica Barrymore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)