16 minučių trukmės vaizdo įrašą paskelbė teistas narkotikų platintojas Franklinas Meyeris, tvirtinantis, kad jis buvo nufilmuotas tuomet, kai „Maleficent“ („Piktadarės istorijos“) žvaigždė pasikvietė jį į savo namus Manhatane, kad įsigytų heroino ir kokaino, rašo popcrush.com.

Šiame vaizdo įraše Angelina atrodo išsekusi ir ligota. Ji vaikšto po butą, kasydamasi rankas ir kalbėdama telefonu.

Anot „The Daily Mail“, F. Meyeris sakęs: „Angie kelerius metus buvo mano klientė. Aš jai pardavinėdavau heroiną ir kokainą. Vieną dieną ji man paskambino ir paprašė, kad pas ją užsukčiau. Tai buvo jos būdas pasakyti, kad atvežčiau jai narkotikų“.

F. Meyeris taip pat tvirtino, kad pas Angeliną, tuo metu gyvenusią Niujorke, vykdavo du ar tris kartus per savaitę, ir kad ji kaskart už kvaišalus paklodavo vidutiniškai po 100 dolerių.

Vaizdo įrašas šokiruoja. Aktorė yra atvirai kalbėjusi apie savo tamsią praeitį, kai buvo priklausoma nuo narkotikų. Laimė, per pastaruosius 15 metų ji nuėjo ilgą kelią ir atrodo laiminga bei sveika kartu su savo vyru Bradu Pittu bei jųdviejų vaikais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)