Naujienų portalui DELFI interviu metu A. Rybakas teigė, kad Lietuvoje visuomet jaučiasi puikiai, mat jį pasitinka didžiulė gerbėjų minia. „Laimėjus „Euroviziją“ kiekvienas randa savo publiką. Aš daugiau gerbėjų turiu slavų kraštuose, šiek tiek Skandinavijoje. Mano „Facebook“ gerbėjų puslapyje labai daug žmonių iš Lietuvos. Lietuviai seka mano karjerą. Gal taip yra todėl, kad dalyvavau daugybėje jūsų televizinių šou. Taip pat mano muzikoje ryškus folkloro motyvas“, - gerbėjų dėmesiu džiaugėsi atlikėjas.

Su A. Rybaku scenoje šokantys šokėjai yra iš Kauno. Kaip tikino pašnekovas, dėl šios priežasties jam Lietuva dar arčiau širdies: „Šokėjai kartu su manimi keliauja po įvairias šalis. Jie puikiai dirba, yra labai talentingi.“

Vilniuje A. Rybakas vieši jau ne pirmą kartą. Atlikėjas teigė, kad jam labai patinka sostinės senamiestis ir nacionaliniai patiekalai. Tiesa, įvardinti, kurie yra patys mėgstamiausi, negalėjo, nes neprisiminė pavadinimų. „Per paskutines tris savaites aplankiau dešimt šalių. Jaučiuosi pavargęs“, - atviravo muzikantas.

Dainininkas džiaugėsi, kad įrašęs naują dainą „Into a Fantasy“ filmui „Kaip prisijaukinti slibiną 2“, sulaukė labai daug pasiūlymų koncertuoti. „Žinojau, kad „Dream Works“ kompanija, kuri kūrė šį filmą, buvo pasirašę visus kontraktus. Tačiau likus trims mėnesiams iki premjeros įrašiau dainą ir ją nusiunčiau. Maniau, kad nieko neišeis, tačiau gavau jų atsakymą. Kompanija norėjo su manimi dirbti. Tai buvo neįtikėtina. Labai džiaugiuosi šia daina“, - kalbėjo A. Rybakas.

Po filmo premjeros „Ozo“ prekybos centre A. Rybakas išvyksta į pajūrį. Ten jo lauks koncertai Klaipėdoje ir Šventojoje. „Koncertuosiu jaunimui naktiniuose klubuose. Džiaugiuosi, kad turiu tokių koncertų, bet man labai svarbūs pasirodymai, į kuriuos ateina šeimos. Ten galiu parodyti ir klasiką, ir džiazą. Man patinka žmonėms pateikti įvairovę. Lietuvoje daugiau atliksiu estradinės muzikos kūrinius“, - koncerto planus atskleidė dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)