Visi šou teisėjai balsavo už šiuo metu Nešvilyje gyvenančio, tačiau Los Andžele augusio 29-erių Salo Gonzalezo pasirodymą bei išreiškė susižavėjimą ne tik jo dainavimu, tačiau taip pat ir darbu „Sužeisto kario“ projekte, kuris skirtas padėti sužeistiems karo veteranams prisitaikyti prie gyvenimo sąlygų sugrįžus namo, rašo www.people.com.

„Jūs labai įkvepiantis... Jūs galite dainuoti!” – po S. Gonzalezo jausmingai atliktos Billo WItherso „Grammy“ apdovanojimą pelniusios dainos „Ain‘t No Sunshine“ interpretacijos susižavėjimo neslėpė komisijos narė dainininkė Mel B.

„Jaunas vaikinas paaukoja koją, tai daro dėl savo šalies. Kaip tai gali nesujaudinti? – pritarė kitas „Amerikos talentų“ šou komisijos narys Howardas Sternas.

S. Gonzalezas papasakojo, jog kojos jis neteko per sprogimą Irako Ramadi mieste. Vos du mėnesius Irake tarnavęs karys atsipeikęs aplink metė vien tik dūmus.

„Nuoširdžiai pasakius, nepamenu, kad jausčiau stiprų skausmą, nors mano koja akivaizdžiai buvo lūžusi perpus“, - jaunas vyras dalinosi prisiminimais apie jo gyvenimą aukštyn kojomis apvertusią dieną.

Po patirto sužeidimo jis grįžo į Betesdos jūrininkų medicinos centrą Merilande, kur buvo gydomas, o vėliau pradėjo teikti pagalbą kitiems panašaus likimo tėvynainiams.

S. Gonzalezas papasakojo teisėjams, kad dainuoja nuo tada, kai pradėjo kalbėti. Taip pat jis patikino, kad būtent muzika išgelbėjo jo gyvybę.

„Muzika tapo įrankiu, padėjusiu man pasveikti. Man pavyko atsigauti ir paleisti visą patirtą skausmą“, - pasakojo jis. „Muzika man padėjo eiti pirmyn. Tai mano gyvenimas, tai, kas esu... Noriu parodyti kitiems kariams, kad įmanoma įgyvendinti svajones ir būti normaliam“, - pridūrė S. Gonzalezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)