Mityba. „Nepaliečiau nė gabaliuko mėsos nuo 12 metų, kai perskaičiau vaizdingus Čikagos skerdyklų aprašymus. Per šį laikotarpį perėjau įvairias mitybos fazes, bet šiuo metu esu vegetarė, nevalganti nei žuvies, nei pieno produktų, išskyrus ožkos arba karvės pieną. Mano didžioji gyvenimo prabanga yra privatus virėjas, kurio specializacija yra sveikas maistas“.

Pusryčiai: „Kas rytą pasidarau kapučino kavos su piešinėliu iš putų. Skelbiu juos tinkle „Instagram“ su raktažodžiu #christiecappuccino.

Pietūs: „Visada valgau salotų su grūdais ar pupelėmis, kurios būna likusios nuo vakarienės. Pavakary mano virėjas paruošia trintą kokteilį su lapiniais kopūstais, laimo sultimis bei avokadu, arba užkandu namuose ruošto mišinio su moliūgų sėklomis, Himalajų druska, graikiniais riešutais, braziliškais riešutais, saulėgrąžų sėklomis bei džiovintomis razinomis“.

Vakarienė: „Mano mėgstamas patiekalas yra rudieji ryžiai su lęšiais, keptomis geltonosiomis bei raudonosiomis paprikomis ir pankoliais. Valgau jį su saldžiosiomis bulvėmis ir salotomis. Išėjus į miestą, man patinka visi mano vietiniai Hamptono restoranai – „Sant Ambroeus“ dėl šparagų „asparagi freddi“, o „Beacon“ dėl įdarytų grybų be mėsos. Per vakarienę mėgstu išgerti taurę raudonojo vyno, nes jis netrikdo mano miego“.

Silpnybės: „Žaliavalgiško „Gnosis Pom Açai“ šokolado plytelė kiekvieną dieną“.

Sportas: „Visi klausia, ar tikrai sportuoju su „Total Gym“ treniruokliu. Taip! Jis puikiai tinka kūno tempimui. Praėjusią vasarą lankiau „SoulCycle“, o žiemą darydavau jogos pratimus. Mėgstu minti dviratį, plaukioti banglente, irklente, slidinėti, taip pat plaukioti“.

Odos priežiūra: „Mano rutina labai paprasta: valyti, šveisti ir drėkinti. Kai pradėjau dirbti modeliu, man buvo liepta įdegti saulėje, bet aš visuomet saugojau savo veidą. Šiuo metu naudoju kremą nuo saulės, kurį sukūriau savo pačios odos priežiūros produktų linijai. Tikiuosi, kad ji pasirodys po šešių mėnesių. Labai mėgau veido šveitiklius su vaisių rūgštimis, bet dabar mano šiomis dienomis iš tikrųjų yra švari. Taip pat geriu tonas vandens, kad oda išsaugotų drėgmę“.

Makiažas: „Man patinka žaisti makiažo priemonėmis. Dabar naudoju neutralius ir aukso tonus, kad odai suteikčiau šilumos“.

Kūnas: „Kiekvieną sekmadienio vakarą namuose darausi giliųjų audinių masažą. Taip pat mėgstu atsipalaiduoti druskos vonioje“.

Plaukai: „Kai pradėjau dirbti šiame versle, mano plaukai buvo tokie stori, jog vos galėdavau surišti juos gumyte. Tačiau su kiekvienu nėštumu jie plonėjo ir niekada nebebus tokie, kaip anksčiau. Štai kodėl naudoju prisegamas „Hair2wear“ plaukų sruogas, kai kur nors einu. Jos iš karto pastorina mano plaukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)