Per kasmetinį 88 metų karalienės renginį monarchė Vindzoro pilyje rengia priėmimą ir kartu su savo šeimos nariais visas penkias dienas vyksta stebėti žirgų lenktynių.

Galbūt dėl to, kad princas Harry į šias lenktynes atvyko pirmą kartą, žiūrovai sakė, kad atvažiavus karietoms, parado žiede kilo pastebimas sujudimas, rašo people.com.

Ilgu fraku vilkėjęs Harry pasirodė tuomet, kai atvira karieta įvažiavo į lenktynių taką pro Auksinius vartus, esančius vadinamos Tiesiosios mylios pabaigoje. Karietoje kartu su Harry – Velso princu Henry (jis buvo pristatytas būtent šiuo retai vartojamu titulu) – taip pat sėdėjo jo senelis, 93 metų princas Philipas, bei dėdė, 54 metų Jorko kunigaikštis, princas Andrew.

Paskui juos antrojoje karietoje važiavo 65 metų princas Charlesas su savo 66 metų žmona Camilla, pasveikusia nuo peršalimo, dėl kurio pirmadienį turėjo praleisti Keliaraiščio ordino pamaldas, ir Harry pusseserės – 25 metų princesė Beatrice bei 24 metų princesė Eugenie.

Nors Harry gerbėjai buvo maloniai nustebinti, išvydę jį žirgų lenktynėse, princas dar prieš šį renginį lankėsi provincijoje, kur apžiūrėjo lenktyninius karalienės žirgus. Jis taip pat artimai bičiuliaujasi su Jake`u Warrenu, karalienės žirgų lenktynių vadovo sūnumi.

Karalienė, vilkėjusi Stewarto Parvino sukurtu anties kiaušinio mėlynumo kostiumėliu ir mūvėjusi Rachel Trevor – Morgan skrybėlaitę, sukėlė sąmyšį dar prieš tai, kai žirgai buvo išleisti iš aptvarų – žiūrovai lažinosi, kokios spalvos drabužiais karalienė vilkės.

Savaitgalį Harry vyks į turą po Braziliją ir Čilę, o liepos mėnesį prisijungs prie savo brolio ir brolienės, princo Williamo bei Kate, atidarysiančių „Tour de France“ lenktynių etapą Didžiojoje Britanijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)