Albumo „Born to Die“ savininkė, švelniai tariant, liūdna. To ji neslėpė nesename pokalbyje su „The Guardian“, kurio metu kalbėjo apie savo naujojo albumo bruožus. Daug ką pasako vien dainų pavadinimai: „Sad Girl“ (angl. liūdna mergina), „Cruel World“ (angl. žiaurus pasaulis) ar „F—ked My Way to the Top“ (liet. sukr***as mano kelias į viršūnę).

Kai Lana kaip savo didžiausius įkvėpėjus nurodė Kurtą Cobainą ir Amy Winehouse – abu jie mirė sulaukė 27 metų – su dainininke kalbėjęs Timas Jonze'as paklausė, ar jai mirtis jaunystėje asocijuojasi su kažkokia romantika. „Nežinau, hmmm, taip, - atsakė 27 metų Lana Del Rey ir pridūrė, - norėčiau jau būti mirusia“.

Kai T. Jonze'as ištarė „Nekalbėk taip“, dainininkė atsakė: „Norėčiau! Nenoriu turėti daryti to toliau... Tiesiog taip jaučiuosi. Jeigu taip nebūtų, to nesakyčiau. Bijočiau, jeigu žinočiau, kad mirtis ateina, bet...“.

Toliau dainininkė bandė neigti, kad šlovė jai atnešė viską – pinigus, prabangius viešbučius, populiarumą. „Šeimos nariai atvyks pas mane per gastroles ir sakys, „Oho, tavo gyvenimas yra tarsi filmas!, - sakė Lana Del Rey. - O aš atsakysiu, „Taip, tikrai sukr***as filmas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)