Šįsyk J.Hillo ir jo porininko laukia dar viena slapta misija – jiedu mėgins infiltruotis į koledžo gyvenimą, susilieti su šėlti mėgtančiais studentais ir išsiaiškinti narkotikų mafijos pinkles. Eksperimentuoti ir iš savęs juoktis nebijančiam komikui teks ne tik linksmintis su svaigulingomis merginomis, bet ir tapti gotu bei imtis veiklos meniniame būrelyje. Artėjant filmo „Nevykėliai po priedanga 2“ premjerai, kuri įvyks jau birželio 13 dieną, kviečiame sužinoti daugiau įdomybių apie 30-metį J.Hillą.

Los Andžele gimusio Jonah Hillo tikrasis vardas – Jonah Hillas Feldsteinas. Jis yra žydas.

Jonah brolis Jordanas Feldsteinas yra populiarios grupės „Maroon 5“ vadybininkas.

Aktoriaus ūgis – 170 cm.

J.Hillo motina Sharon yra dizainerė ir kostiumų stilistė, o jo tėvas Richardas Feldsteinas buvo populiarios roko grupės „Guns N‘ Roses“ koncertinių turų apskaitininkas.

Aktorius dramos mokslus krimto Niujorke. Jau studijų metu jis pradėjo rašyti scenarijus ir vaidinti spektakliuose. Jo bilietu į šlovę tapo pažintis su aktoriumi ir prodiuseriu Dustinu Hoffmanu. Su juo J.Hillas susipažino D.Hoffmano vaikų Rebeccos ir Jake, kurie yra jo bičiuliai, dėka. Būtent jų draugystė lėmė, kad jaunas aktorius gavo vaidmenį pirmajame jo filme, 2004-ųjų „Aš myliu Huckabees“ (angl. „I Heart Huckabees“).

J.Hillas yra viešai prisipažinęs, kad mielai įsigytų įspūdingus ir ekscentriškus aukštakulnius su auksine žuvele viduje iš filmo „40-ties ir vis dar skaistus“ (angl. „The 40 Year Old Virgin”), kuriame jis vaidino.

Močiutės garbei J.Hillas ant kairės rankos dilbio išsitatuiravo užrašą „Nancy Rules“ (liet. Nancy valdo).

Kurį laiką J.Hillas gyveno kartu su žinomu aktoriumi Justinu Longu, po to kai jiedu susipažino televizijos šou „Campus Ladies“ filmavimuose 2006-aisiais.

Vienu metu Jonah svajojo tapti hiphopo muzikos prodiuseriu. Nors šios minties jis vėliau atsisakė, muzikos įrašų kompanijai dirbančio personažo vaidmuo jam teko filme „Tempk jį čia!“ (angl. „Get Him to the Greek“).

Būdamas 7-erių J.Hillas savo tėvams pareiškė, kad nori gyventi Springfielde, animaciniuose Simpsonų šeimos namuose. Jis buvo didžiulis šio serialo gerbėjas.

Ilgą laiką aktorius draugavo su gražuole iš jo vidurinės – Jordan Klein.

J.Hillas mėgsta Woody Alleno filmus.

Penki mėgstamiausi komiko filmai: 1998-ųjų „Rushmore“ (angl. „Rushmore“), 1998-ųjų „Didysis Lebovskis“ (angl. The Big Lebowski“), 1997-ųjų „Pašėlusios naktys“ (angl. „Boogie Nights“), 1985-ųjų „Atgal į ateitį“ (angl. „Back to the Future“) ir 1990-ųjų „Geri vyrukai“ (angl. „Goodfellas“).

Už vaidmenį sėkmės sulaukusiame 2011-ųjų filme „Žmogus pakeitęs viską“ (angl. „Moneyball“) su Bradu Pittu J.Hillas buvo nominuotas Geriausiojo antrojo plano aktoriaus „Oskarui“. Jo rolę iš pradžių atlikti turėjo aktorius Demetri Martinas.

J.Hillas interviu yra sakęs, kad visiškai nesidomi sportu. Tiesa, pastaraisiais metais aktorius gerokai sulieknėjo ir ėmė labiau domėtis savo mityba ir sveikata, taip pokyčiams įkvėpdamas ir daugybe savo gerbėjų.

Paklaustas, kur gyventų, jei galėtų pasirinkti bet kurią pasaulio šalį, J.Hillas žurnalistų nuostabai pasakė, kad norėtų gyventi Vokietijoje. Tiesa, jis nepaaiškino, kodėl.

Po „Sopranuose“ vaidinusio aktoriaus Jameso Gandolfini mirties J.Hillas parašė, kad šio kolegos netektis yra tragiška ir J.Gandolfini buvo vienas mėgstamiausių jo visų laikų aktorių.

J.Hillas apie žmones: „Aš niekinu eilinius, neišsiskiriančius žmones. Nuo jų mane pykina.“

Apie kino dievaičius: „Mano herojai yra Billas Murray ir Dustinas Hoffmanas. Jie yra tie aktoriai, kurie be priekaištų atlieka vaidmenis ir komedijose, ir dramose. Taip pat žaviuosi Johnu C.Reilly ir Philipu Seymouru Hoffmanu. Jie tiesiog puikūs aktoriai.“

Apie realybės šou: „Kardashianų šeima yra tokia pat populiari, kaip JAV prezidentas. Ką tai sako apie mūsų iškreiptą visuomenę? Tiesa ta, kad turiu draugų, kurie dirba televizijoje ir Kardashianų šou reitingai geresni nei jų laidų ir serialų, tokių, prie kurių išties sunkiai dirbama, tokių kaip „Reklamos vilkai“ (angl. „Mad Men“). Tai bjauru. Kita vertus, kartais ir pats pažiūriu kokią seriją, kad galėčiau iš to pasijuokti. Klausimas tik tas, nuo kada žmogus, kuris žiūri jų šou nors ir iš jų juokiasi, tampa jų gerbėju.“

Apie mėgstamiausią režisierių: „Martinas Scorsese yra mano mėgstamiausias kino kūrėjas. Jei jis paprašytų, tikrai sutikčiau perdažyti jo namą.“

Beprotiškai juokinga komedija „Nevykėliai po priedanga 2“ apie koledžo studentais apsimetusius policininkus Lietuvą pasieks jau šį penktadienį, birželio 13 dieną.

Filmo „Nevykėliai po priedanga 2“ anonsas (N-16):

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)