Šiurkščiais pokštais pagarsėjusiam Vitalijui Sediukui, kuris smogė į veidą aktoriui Bradui Pittui per filmo „Piktadarės istorija“ (Maleficent) premjerą Los Andžele, buvo liepta laikytis atokiai nuo renginių su garsenybėmis; jam taip pat pateikti kaltinimai dėl užpuolimo bei sumušimo.

Penktadienį teismas skyrė 25-erių V.Sediukui 20 parų viešųjų darbų, 36 mėnesių bandomąjį laikotarpį ir 220 JAV dolerių baudą. Jam taip pat nurodyta būti ne arčiau nei už 500 jardų (apie 460 metrų) nuo bet kokių renginių su Holivudo garsenybėmis.

Pirmadienį pirmajame savo interviu po teismo laidos „Extra“ vedėjui Mario Lopezui mėgino išaiškinti, kodėl jis ėmėsi tokių keistų pokštų garsenybių susibūrimo vietose.

„Aš esu kitoks vaikinas, mąstantis kitaip ir kitaip suprantantis pramogų dvasią, kurios Holivudo žmonės, ko gero, niekada anksčiau nėra patyrę. Tai kažkas kitaip, prieštaringa, neįprasta, ir tai sunku paaiškinti. Aš esu normalus, bent jau taip manau“, – sakė V.Sediukas.

„Atsiprašau už nepatogumus, kuriuos sukėliau daugeliui įžymybių, susidūrusių su mano pramogų stiliumi... Gailiuosi, kad sukėliau nepatogumų Brangelinai, nes aš žinojau, kad jų vaikų šalia nebus, tačiau jie atėjo į premjerą ir aš atitraukiau dėmesį nuo tokios svarbios akimirkos“, – kalbėjo žurnalistas.

Komentuodamas penktadienį jam skirtą bausmę V.Sediukas pridūrė: „Su teisėju nenoriu juokauti, todėl aš ją (bausmę) priimu rimtai, nes viena yra linksmintis, o kita – kai turi teisinių problemų, ir reikia pasakyti, kad dėl to turiu labai daug pasekmių, kurias dabar patiriu“.

Per ankstesnius incidentus V. Sediukas mėgino palįsti po suknele aktorei Americai Ferrerai, kai ji pozavo nuotraukoms Kanų kino festivalyje praėjusį mėnesį, įsiveržė į sceną dainininkei Adele sakant padėkos kalbą per „Grammy“ muzikos apdovanojimų ceremoniją, taip pat pelnė antausį nuo Holivudo žvaigždės Willo Smitho, kai ukrainietis pabučiavo aktorių per premjerą Maskvoje.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)