Los Andželo teatre „El Capitan Theatre“ surengtoje filmo premjeroje su juodai vilkinčiais tėvais buvo ir tryliktus metus skaičiuojantis Maddoxas, dešimties Paxas, aštuonerių Shiloh bei pusšeštų Knoxas. Visi šie vaikai vilkėjo baltus marškinius, pilkas, rusvai žalias ar mėlynas kelnes, švarkus bei liemenes. Tik devynerių Zahara atrodė žaismingiau – sportišką auksinės ir juodos spalvų tuniką bei juodas velveto tampres, auksinės spalvos sportbačius, mergaitės veidas buvo išpieštas.

Trūko vieno šeimos nario? Brado ir Angelinos mažosios dukrelės Vivienne, kuriai penkeri su puse ir kuri minėtame filme suvaidino mažąją Aurorą.

Visada smagu matyti šeimą kartu, tačiau šįkart visus labiausiai nustebino, kaip išaugo vyriausias Maddoxas. Kaip sakė pati A. Jolie, beveik trylikos metų paauglys jau turi mergaitę: „Ji puiki, - sakė aktorė „ET News“. - Aš netrikdysiu jo. Ji miela. Ji gyvena Anglijoje. Ji labai šauni“.

Kaip pavyksta paaugliams palaikyti santykius per tokį didelį atstumą? „Mes ten vykstame kaip įmanoma dažniau. Tai tikrai, tikrai miela. Ji yra tikra dama, tad man pasisekė. Kol kas mums sekasi puikiai“, - sakė paauglys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)