Grupė, kuri neseniai buvo paskelbta turtingiausia vaikinų grupe britų muzikos istorijoje (bendras jų turtas siekia 70 mln. svarų – apytikriai 300 mln. Lt.) išskrido dviem atskirais lėktuvais, praneša „Daily Mail“.

Harry Stylesas (20 m.) ir Niallas Horanas (20 m.) įlipo į lėktuvą kartu su savo apsaugininkais ir stilistais, o Liamas Payne‘as (21 m.), Zaynas Malikas (21 m.) ir Louisas Tomlinsonas (22 m.) įsėdo į kitą lėktuvą.

Grupės atstovas papasakojo „MailOnline“: „Vaikinai dažnai skrenda dviem lėktuvais, o kas su kuo skris, pasiskirsto kaip išeina.“

Harry Stylesas buvo apsirengęs savo firminį rudą avikailio paltą ir nešėsi du sunkius kelionkrepšius. Grupės išvykimą stebėję gerbėjai džiaugėsi, kad vaikinai lėktuve nebadaus, nes užsisakė „KFC“ maisto.

„One Direction“ pradėjo „Radio 1“ koncertą „Big Weekend“ ir nudžiugino gerbėjus populiariausiomis savo dainomis. Vėliau koncerte pasirodė tokios grupės ir atlikėjai kaip „Coldplay“, Lily Allen ir Pharrellas Williamsas

H. Stylesas leidiniui „The Sunday Telegraph“ pareiškė, kad grupė neplanuoja išsiskirstyti, nors vaikinai kartais ir dirba su kitais atlikėjais.

Harry ir Liamas kelias dienas praleido su Pharrellu Williamsu, bet kol kas neaišku, ar iš šio bendradarbiavimo kas nors gims, nes, kaip pasakė vaikinai, „mūsų muzika jam per keista“.

H. Stylesas taip pat bendradarbiavo su Johnu Legendu ir „Madden Brothers“, bet pabrėžė, kad abiem atvejais jis tiesiog kūrė dainas, kad neprarastų formos.

Komentuodamas gandus apie išsiskyrimą lapkričio mėn., Liamas pasakė „Billboard“: „Mums patinka būtent tai, ką darome dabar... Neketiname nieko keisti.“

Praeitą savaitę buvo paskelbta, kad ateinančiais metais „One Direction“ grįš į Australiją pasaulinio koncertinio turo metu ir kad su įrašų kompanija „Sony“ jie pasirašė penkerių metų sutartį penkiems albumams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)