„Lifetime“ kiek anksčiau pranešė, kad 2015 metais planuoja sukurti biografinį filmą apie W. Houston. Jį režisuos Angela Bassett, tai bus jos režisūrinis debiutas.

Šaltinių teigimu, W. Houston artimuosius toks sprendimas taip nuliūdino, kad jie svarsto galimybę pateikti ieškinį dėl tokio filmo kūrimo sustabdymo. Šeima jau išreiškė savo nepasitenkinimą kompanijai „Lifetime“ ir aiškiai pasakė, kad jie šio televizijos filmo kūrime niekaip nedalyvaus.
Šaltinių teigimu, W. Houston šeima planuoja savo filmą didžiajam ekranui, koks buvo sukurtas, pavyzdžiui, apie Michaelą Jacksoną („This is It“).

Pat Houston nenorėjo atskleisti detalių, tačiau situaciją sutiko šiek tiek pakomentuoti: „Whitney neabejotinai verta daugiau nei televizijos filmo. Jeigu Whitney šiandien būtų čia, tai nevyktų“.

Kompanija „Lifetime“ situacijos komentuoti nepanoro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)