Filmo „Shield“ („Skydas“) 51-erių žvaigždei buvo pateikti kaltinimai dėl jo partnerės April nužudymo, ją nušaunant, pirmadienį per buitinį konfliktą jų namuose Los Andžele. Aktorius laikomas areštinėje, iš kurios gali būti paleistas už 2 mln. JAV dolerių užstatą.

M.Jace'as su April buvo susilaukęs dviejų sūnų – penkiamečio Calebo ir aštuonmečio Nehemiaho, tačiau April dar turėjo 18 metų sūnų iš kitų santykių. Moters giminės dabar įkūrė fondą, siekdami užtikrinti, kad berniukais būtų pasirūpinta.

GoFundMe.com svetainėje atidaryta paskyra, į kurią aukosiantieji prisidės prie April laidotuvių ir jos vaikų išlaikymo.

Paskyroje paskelbtoje žinutėje sakoma: „Kaip daugelis žinote, mūsų šeima liūdi dėl staigios ir tragiškos mūsų brangiosios April Jace netekties. April buvo gyvybinga, graži moteris yra nepaprastai atidavusi motina. Ji paliko tris sūnus... Mes sukūrėme šią paskyrą, kad surinktumėme pinigų jos laidotuvių išlaidoms padengti ir padėti šeimai pasirūpinti April vaikais“.

„Kiekvienas doleris yra pagalba ir padės mums pagerbti šią nepaprastą moterį ir pasirūpinti jos vaikais taip tobulai, kaip ji to būtų norėjusi“, – nurodoma joje.

Skelbiant šį pranešimą, suaukotų pinigų suma viršijo 20 tūkst. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)