Gegužės 10 dieną šviesiaplaukė E. Nordegren baigė Rollins koledžą ir ta proga davė interviu savo namuose. Moteris „People“ tvirtino, kad viskas tarp jos ir jos buvusio vyro yra „tikrai gerai“, jis gyvena vos už 25 minučių kelio pietų Kalifornijoje. Pora dalijasi šešerių metų dukters Sam ir penkiamečio sūnaus Charlie globa, todėl jiems tenka nuolat matytis.

„Aš judėjau pirmyn ir man viskas gerai, sakė E. Nordegren. - Mano santykiai su Tigeriu sukasi aplink vaikus, mums sekasi išties puikiai – tikrai puikiai – ir aš tuo džiaugiuosi. Jis yra puikus tėvas“.

Nors 2009 metų pabaigoje paaiškėjus, kad T. Woodsas apgaudinėjo žmoną su tuzinu moterų, E. Nordegren buvo stipriai priblokšta, ji, pati patyrusi savo tėvų skyrybas, niekada neabejojo, kad galiausiai santykiuose su buvusiu vyru atras pusiausvyrą. Mokydamasi psichologijos, ji skyrybų metu intensyviai lankė terapijos kursus, pas savo psichiatrą kartą per savaitę užsuka dar ir dabar. Šviesiaplaukė tvirtina norinti ir toliau „dirbti su savimi“.

„Pradžioje tramdai pyktį dėl vaikų, - sako E. Nordegren. - Neketinu neigti, kad turėjau sunkių išgyvenimų. Tačiau nemanau, kad abejojau, jog galiausiai atsidursime čia. Visada apie tai svajojau, kad vaikai turėtų du mylinčius tėvus, kurie vienas kitam rodo pagarbą. Manau, kad jie tai ir turi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)