Toni Braxton naujoje savo autobiografinėje knygoje „Unbreak My Heart: A Memoir“ prisipažino, kad prieš dešimt metų, draugaudama su Keri Lewisu, ji buvo pastojusi. Tuo metu ji tris mėnesius gėrė stiprius vaistus nuo aknės, kurie galėjo sukelti rimtas nėštumo komplikacijas. Tad dainininkė nusprendė nutraukti nėštumą. Moteris labai atvirai rašo, kad būtų pasidariusi abortą net jei ir nebūtų gėrusi vaistų, nes tiesiog nenorėjo komplikuotis gyvenimo.

Vėliau ji jautė didelę kaltę. Dainininkė užaugo griežtoje katalikiškoje šeimoje, kurioje abortai nebuvo pateisinami. Kai jai gimė sūnus Diezelis ir jam buvo diagnozuotas autizmas, T.Braxton tai priėmė kaip Dievo bausmę. Ji netgi mano, kad Dievas ją nubaudė ir atsiųsdamas sunkią odos ligą – vilkligę. Skaudžias tėvų skyrybas moteris irgi vertina kaip bausmę už nutrauktą nėštumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)