46 metų N. Kidman ir 50 metų T. Cruise santuokoje išgyveno 10 metų – po šiai dienai neaišku, kodėl ši šeima iširo.

Negailėdama pagyrų savo dabartiniam vyrui 46 metų dainininkui Keithui Urbanui, per interviu „Gold 104.3“ gražuolė prisiminė ir savo pirmąją santuoką: „Su dabartiniu vyru šeimą sukūriau vėliau, mes galvojome „Juk neketiname visko taip lengvai sugadinti, padarysime viską, ką galime, kad šį kartą pasisektų“.

„Manau, jog jaunystėje, vos sulaukus dvidešimties, užmegzti santykiai ir bandymai juos išsaugoti kardinaliai skiriasi nuo to, kur esame dabar“, - teigia N. Kidman.

N. Kidman santykiai su vaikais iš pirmosios santuokos (jie buvo įvaikinti) – dukra Isabella ir sūnumi Connoru – gana sudėtingi, panašu, jog jie kartu po skyrybų praleidžia nedaug laiko. Viena iš priežasčių – jų atsidavimas scientologijos bažnyčiai.

„Surengsime bendrus priešpiečius, turėsime svečių iš Los Andželo“, - apie planus Motinos dienai per interviu užsiminė aktorė. Apie vaikus iš pirmosios santuokos ji net neužsiminė.

N. Kidman santykiai su dukra Isabella metų metus buvo gana sudėtingi, tačiau vienu metu atrodė, jog nesutarimai jau praeityje. Pati Isabella yra sakiusi: „Myliu mamą. Ji mano mama. Ji puiki. Kartais susitinkame Nešvilyje ir pasikalbame“.

Connoras neseniai yra sakęs: „Myliu savo mamą – man nerūpi, ką sako žmonės. Žinau, kad mano santykiai su mama yra geri“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)