Aktorius taip pat neseniai papasakojo apie savo artimą bičiulį George‘ą Clooney ir jo sužadėtinę Amal Alamuddin. „Nepaprastai džiaugiuosi, kad jis sutiko Amal, ir kad kartu jie tokie laimingi“, – pasakė M. Damonas žurnalui „Closer“ ir pridūrė, kad G. Clooney nusipelnė tokių puikių santykių.

„Visi, kas susipažino su Amal, nenustebo dėl jų santykių raidos, ir visi mes labai dėl jų džiaugiamės.“

O paklaustas, ar galima tikėtis, jog G. Clooney su savo išrinktąja susilauks vaikų, M. Damonas nepasidavė provokacijai: „Šį klausimą galite užduoti jam pačiam. Aš tikrai nežinau!“

G. Clooney ir A. Alamuddin susitikinėjo septynis mėnesius, o praeitą mėnesį susižadėjo. Tai bus antrosios 52 m. G. Clooney vedybos – 1989-1993 m. jis buvo vedęs Talią Balsam.

Oskaro laimėtojas interviu CNBC pasakė, kad norėtų suvaidinti pagrindinį vaidmenį naujausioje veiksmo filme apie CŽV žudiką dalyje, tik su viena sąlyga.

„Aš visada buvau atviras šiam pasiūlymui, jei tik filmo režisierius bus Paulas Greengrassas. Tik kol kas mes dar neturime scenarijaus“, – pasakė jis.
„Tad jei žiūrovai turi kokių idėjų, tegul paskambina į „Universal“ studiją ir pateikia jas.“

Praėjusiais metais pasirodžiusioje juostoje apie Borną „Bornas: palikimas“ pagrindinį vaidmenį atliko Jeremy Renneris, o šiuo metu aptariamos galimybės filmuoti penktąją dalį.

Man patinka šis personažas, ir norėčiau pamatyti, kas toliau jam nutiks“, – tęsė M. Damonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)