Naująjį ieškinį užpildė Jeffas Hermanas. Tas pats advokatas praėjusį mėnesį Michaelo Egano vardu pateikė ieškinį prieš B. Singerį ir dar tris Holivudo veikėjus, kuriame tvirtinama, jog B. Singeris viename Londono viešbučių vykusiame teminiame vakarėlyje turėjo lytinius santykius su savo klientu, kuriame tuo metu tebuvo septyniolika metų.

Dainininkas ir prodiuseris Gary Goddardas, kurio vardas taip pat minimas anoniminiame brito ieškinyje, paneigė tvirtinimus, kad patyrė seksualinę prievartą.

Kaip pranešė „The Hollywood Reporter“, B. Singerio advokatas Marty Singeris, anksčiau atmetęs M. Egano pretenzijas jo klientui, naujus įtarimus pavadino „visiška netiesa“.

M. Eganas tvirtino užsiiminėjęs seksu su B. Singeriu Havajuose vykusiame vakarėlyje, tačiau režisieriaus advokatas tikina turintis kliento kreditinės kortelės kvitus, mobilaus telefono sąskaitas, filmų kūrybos grafikus ir virš šimto liudininkų, kurie gali patvirtinti, jog tuo metu filmų kūrėjas buvo kitur.

Paskutinis ieškovas savo ieškinyje teigia, jog G. Goddardas kontaktavo su juo per socialinę žiniasklaidą, kai jam tebuvo keturiolika, vėliau jie turėjo lytinius santykius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją