Žurnalas taip pat pranešė, kad Cressida turėjo dalyvauti aukštuomenės vestuvėse, kurios turėjo vykti Memfyje, tačiau pasklidus žiniai apie judviejų su princu Harry išsiskyrimą, paskutinę minutę atsisakė.

„Cressida negali pakęsti, kad kur tik benueitų, kažkas ją fotografuoja savo išmaniuoju telefonu, ypač kai ji yra nusiminusi, - sakė šaltinis. - Jai buvo leista šiek tiek pailsėti nuo darbo“.

Antradienį, balandžio 29 dieną, „E! News“ patvirtino, jog beveik dvejus metus susitikinėjusi pora nusprendė pasukti skirtingais keliais. C. Bonas abejojo, ar nori atsidurti tokiame dėmesio centre, kaip princo Williamo žmona Kate Middleton. Šaltinių teigimu, Cressida dievina savo laisvę ir visiškai nenori, kad jos gyvenimas „taptų cirku“.

Žurnalas „Hello!“ pranešė, jog sprendimas skirtis priimtas draugiškai. Leidinys pridūrė, jog C. Bonas „nori sutelkti dėmesį į savo karjerą“, o „Harry tikrai nori, kad jai būtų leista grįžti į savo gyvenimą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)