Ketvirtadienį 29 metų dainininkė ir Los Andžele įsikūręs 35 metų prodiuseris bei didžėjus kartu vakarieniavo viešbutyje „Marlton Hotel“ Niujorko mieste. Tuomet jie vyko į vakarėlį „Skylight“ pastate Moynihano stotyje, kuris buvo rengiamas po filmo „Amazing Spider-Man 2“ („Nepaprastas žmogus voras 2“).

Per vakarėlį „jie buvo labai aistringi, labai meilūs“, sakė vienas šaltinis. Kai jie nebūdavo „susiglaudę“, šaltinio teigimu, tuomet „neatplėšdavo vienas nuo kito akių“. Išėję iš vakarėlio, „jie iš karto išsiskyrė. Ji nenorėjo, kad atrodytų, tarsi jie yra kartu, bet taip buvo“.

Penktadienio vakarą K. Perry dalyvavo gimtadienio vakarėlyje klube „1Oak“. Ten vyko Diplo pasirodymas. Šeštadienį K. Perry Brodvėjuje stebėjo naujai pastatytą spektaklį „Hedwig and the Angry Inch“, kuriame vaidina Neilas Patrickas Harrisas.

Katty Perry ir Diplo
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)