Dainininkė sausį dvi savaites praleido reabilitacijos klinikoje, kur bandė pasveikti nuo alkoholio, narkotikų ir Justino Bieberio.

Dabar Selena Gomez peržiūri draugų sąrašus socialiniuose tinkluose „Instagram“ ir „Twitter“. Antradienio, balandžio 22-osios, popietę 21 metų pop atlikėja iš draugų ištrynė savo buvusią geriausią draugę kantri roko dainininkę Taylor Swift. Dar po kelių valandų ji nusprendė tą patį padaryti su dar keturiolika žmonių, kurios pasekėjais ji buvo, tarp jų Reese Witherspoon, Vanessa Hudgens ir Ashley Benson.

Prieš tai, pirmadienį, S. Gomez nusprendė nutraukti ryšius su Kendall ir Kylie Jenner, negana to, iš savo paskyros ji ištrynė visas jų nuotraukas. Selena praleido pirmąjį Kalifornijoje vykstančio „Coachella“ muzikos festivalio savaitgalį kartu su seserimis Jenner, todėl jos sprendimas kelia dar didesnę nuostabą.

Regis, kad pagrindinė šio sunkiai paaiškinamo elgesio priežastis – Justinas Bieberis. 24 metų Taylor Swift neslepia, kad Selenai pateikė ultimatumą „jis arba aš“ ir, regis, S. Gomez pasirinko J. Bieberį. Pastarosiomis savaitėmis dainininkė buvo pastebėta su juo keletą kartų, taip pat ir muzikos festivalyje „Coachella“.

Šaltinių teigimu, Selena ištrynė Kendall ir Kylie iš savo paskyros po to, kai sužinojo, jog seserys „leido laiką“ su J. Bieberiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)