Šaltinis pasakoja, kad pora kol kas įvykių neskubina: „Jie dar tik pažįsta vienas kitą. Jie tik susitikinėja. Tai pirmas žmogus, su kuriuo ji susitikinėja nuo tada, kai mirė Teddy (Forstmannas, red.), ji tik pamažu grįžta į pasimatymų pasaulį. Kol kas neaišku, kuo tai baigsis“.

43-ejų P. Lakshmi su pertraukomis septynerius metus susitikinėjo su milijardieriumi verslininku T. Forstmannu iki jo mirties nuo smegenų vėžio 2011 metais. Ji taip pat buvo ištekėjusi už daugelio apdovanojimų laureato rašytojo Salmano Rushdie. Trejus metus trukusi poros santuoka 2007-aisiais baigėsi skyrybomis.

R. Gere'as pernai, po vienuolika metų trukusios santuokos, pasuko skirtingais keliais su žmona Carey Lowell. Juodu 2000 metais susilaukė sūnaus Homerio.

P. Lakshmi taip pat turi atžalų – trejų metukų dukrą Krishną Theą Lakshmi Dell, kurios tėvas verslininkas Adamas Dellas. Jo brolis Michaelas Dellas yra kompiuterių kompanijos „Dell“ įkūrėjas.
Pirmasis žinią apie R. Gere'o ir P. Lankashmi pasimatymus pranešė „New York Post“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)