„Tas faktas, kad taip buvo, yra ne tik žeminantis, bet tiesiog nemalonus“, - sakė ji, kai ekrane pasirodė jos užkariavimų sąrašo antraštė.

„Iš tikrųjų tai buvo mano penktasis anoniminių alkoholikų programos žingsnis „Betty Ford“ klinikoje. Kažkas, kai krausčiausi per serialą „Own“, turėjo jį nufotografuoti. Tai tikrai asmeniškas dalykas ir tikrai apgailėtinas... Kalbu apie tai paskutinėje serialo „Own“ serijoje, taigi bus daugiau“, - kalbėjo aktorė.

Teigiama, kad aktorė per vieną vakarėlį „Beverli Hills“ viešbutyje Los Andžele sumanė sudaryti savo meilužių sąrašą, kad padarytų įspūdį draugams.

Dėl teisinių priežasčių pusė meilužių pavardžių laikoma paslaptyje.

Tarp tų, kurias paskelbė „In Touch Weekly“, yra Heathas Ledgeris, 34 metų Adamas Levine`as iš „Maroon 5“ ir 35 metų Guy Berrymanas iš grupės „Coldplay“.

Teigiama, kad į sąrašą ji taip pat įtraukusi 37 metų Orlando Bloomą, 36 metų Ashtoną Kutcherį, 26 metų Zacą Efroną ir 47 metų Benicio Del Toro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)