Joga nėščiosioms: Visai prieš pat, kai „E! News“ paskelbė naujieną, jog 30 metų aktorė laukiasi pirmagimio, M. Kunis buvo pastebėta nėščiųjų jogos užsiėmimuose Holivude.

M. Kunis jogos užsiėmimuose derinamos nėščiosioms saugios jogos pozos, šokis ir meditacija. Šios priemonės padeda būsimoms mamytėms išlikti geros fizinės formos ir bendrauti su savo būsimu vaikeliu.

Dviračio mynimas: M. Kunis mėgsta deginti kalorijas, mindama dviratį studijoje „Blazing Saddles“ Sherman Oakse. „Blazing Saddles“ siūlo „nepavojingas aerobines treniruotes, kurios vyksta ant specialaus stacionaraus dviračio“, rašoma studijos svetainėje. „Mūsų dviračio mynimo treniruotėse derinama trenerio priežiūra, jėga, ištvermės lavinimas, energinga muzika, kardiovaskulinė sveikata ir intensyvus kalorijų deginimas“.

Potraukis meksikietiškam maistui: kovo 25 dieną M. Kunis su savo bičiule vakarieniavo restorane „Casa Vega“ Los Andžele, kad numalšintų savo potraukį meksikietiškam maistui. Bičiulės mėgavosi gvakamole, meksikietiškomis salotomis, tako su žuvimi ir per vakarienę buvo „labai draugiškos“, tuo metu „E! News“ sakė vienas šaltinis.

Vietos produkcija: tarp meksikietiško maisto M. Kunis mėgsta žaliąsias salotas! Neseniai ji buvo pastebėta išeinanti iš parduotuvių su pilnais krepšiais daržovių.

Silpnybė mėsainiams: praėjusį savaitgalį M. Kunis ir A. Kutcheris lankėsi restorane „Umami Burger“ Barbanke, kur leido sau pasimėgauti naktipiečiais. M. Kunis užsisakė mėsainį „Cali Burger“, kuris gaminamas su sviestinėmis salotomis, lėtai kepintais pomidorais, naminiu sūriu ir karamelizuotais svogūnais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)