Dainininkės padėka buvo paskelbta jos svetainėje internete: „Noriu padėkoti visiems už rūpestį, dėmesį, palaikymą, kurio man dabar taip reikia. Gavau jūsų dainą, žiūrėjau, klausiau, o skruostais tekėjo ašaros. Ačiū už tikėjimą, ačiū už atsidavimą. Dėkoju, kad tiek metų esate su manimi. Labai tikiuosi, jog jau greitai susitiksime. Rūpinkitės savimi ir niekada nepraraskite vilties. Jūsų Žana“.

Priminsime, jog dainininkės būklė pagerėjo – gydymas duoda rezultatų. Neseniai dainininkei leista palikti onkologijos kliniką ir grįžti namo, kur ji gydysis toliau. Tikimasi, jog sveikti jaunai moteriai padės patys artimiausi žmonės, tarp kurių - ir sūnus Platonas. Be to, dainininkė turi naują laisvalaikio užsiėmimą – pradėjo domėtis istorija.

Deja, dainininkės gydytojai nusiteikę skeptiškai. Ne paslaptis, jog onkologiniai susirgimai organizmui padaro nemenkos žalos, tad teigti, jog 39 metų dainininkė jau pasveiko, dar per anksti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)