Valdžios rūmai (Government Palace) – pagrindinė generalgubernatoriaus ir jo žmonos rezidencija – įsikūrę buvusioje „Mt. Viwe Lunatic Asylum“ psichiatrinės ligoninės teritorijoje. Nors ligoninė neveikia jau nuo 1910 metų, sutikite, vieta tikrai nejauki.

Dviejų aukštų rūmai, kaip ir prideda rezidencijai, turi didžiulę pokylių salę, įspūdingus laiptus, bokštą, oranžeriją, erdvią virtuvę ir daugybę prabangiai įrengtų kambarių.

Rezidencijoje karališkajai porai skirti atskiri apartamentai. Ne tik karališkoji šeima, bet ir mažojo George auklė Maria Borrallo turi atskirus kambarius.

Rezidencijos teritorijoje yra erdvus kiemas, keli garažai, nedidelis baseinas, teniso kortas ir netgi Antrojo pasaulinio karo laikus menantis bunkeris apsisaugoti nuo bombų.

Sode auga medžiai, kuriuos kadaise sodino tokie garbūs svečiai kaip princo Williamo tėvas princas Charlesas, karalienė Elžbieta II ir princas Philipas.

2008 metais rūmai buvo uždaryti rekonstrukcijai ir duris atvėrė 2011 metų kovą.

Tris savaites truksianti Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos viešnagė Naujoje Zelandijoje ir Australijoje prasidėjo balandžio 7 dieną.