Sūnų auginanti moteris pozavo žvaigždžių fotografui Mario Testino, kuris surengė fotosesiją leidiniui „GQ Magazine“. Fotosesiją galite pamatyti čia.

30 metų moteris nuotraukose atskleidžia viską, ką turi gražiausio – tobulą kūną. Vienintelis rūbas – juodos kojinės.

Per interviu gražuolė atskleidė, jog yra pasirengusi geriau pažinti savo seksualumą.

„Visada noriu sulaukti kritikos. Noriu tobulėti ir žengti į priekį. Kuo vyresnė tampu, tuo drąsiau reikalauju to, kas man patinka. Pastebėjau, jog, pradėjus mažiau mylėtis, kūnas pasikeitė. Kuo daugiau sekso, tuo stipresni rankų raumenys ir plokštesnis pilvukas“, - per interviu sakė M. Kerr.
„Mane su Orlando visada siejo stipri chemija. Vienos nakties nuotykiai ne man. Orlando net pusę metų laukė, kol leidausi jo pabučiuojama“, - pasakoja gražuolė.

Supermodelis atskleidė, jog po skyrybų sulaukė daug įvairiausių keisčiausių pasiūlymų.

„Vaikštau į pasimatymus. Man tai patinka. Du laimingi tėvai yra žymiai geriau nei du nelaimingi tėvai. Dabar mano laikas tyrinėti, ieškoti ir mėgautis. Visai nenoriu stačia galva nerti į naujus santykius. Daug bendrauju. Sulaukiu ir labai keistų pasiūlymų – tokių dalykų net filmuose nepamatysi. Tačiau niekada nerizikuoju, nors ir „Google“ paieškos sistemoje vaikinų vardų ir netikrinu“, - šypsosi gražuolė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)