Sunku patikėti, jog Australijos modeliui ir verslininkei jau 50 metų – garbingą jubiliejų ji švęs šeštadienį. „Kūno“ pravarde ji gavo 9-ojo dešimtmečio pabaigoje, kai ji papuošė net kelis žurnalo „Sports Illustrated“ viršelius.

Dabar moteris augina du vaikus, yra ištekėjusi už milijardieriaus Jeffrey Sofferio – ir noriai su visais dalijasi jaunystės ir grožio paslaptimis.

„Apie sportą ir sveikatą visi kalba labai daug, tačiau aš pirmiausia pasisakau už gerą savijautą. Dvasinę, emocinę ir fizinę. Iš patirties galiu pasakyti, jog visi šie aspektai glaudžiai susiję. Vien liedamos prakaitą sporto salėje, tepdamos brangiausius kremus ir besilankydamos pas grožio ir sveikatos specialistus, to nepasieksite. Svarbiausia vidinė pusiausvyra ir jos teikiama stiprybė bei ramybė“, - sako E. MacPherson.

E.MacPherson už liekną kūną dėkoja genams, pozityviam nusiteikimui ir specialiems maisto papildams. Šiais milteliais, anot gražuolės, galima gardinti salotas ar įmaišyti į sultis.

„Jis mane sustiprina – leidžia jaustis moterimi ir mama, kokia ir norėčiau būti“, - sako supermodelis.

Gražuolės gyvenimo akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)