Kinija – lyderiaujanti šalis technikos ir gamybos srityje, sparčiai plėtojanti kosmoso programą ir naujas technologijas. Visiškai tikėtina, kad kitas didelis proveržis dirbtinio intelekto srityje įvyks būtent Kinijoje, tad, manau, kad „Viešpatavimo“ istorija čia itin aktuali ir patraukli publikai“, – kalbėjo filmą platinančios kompanijos „DMG“ generalinis direktorius Danas Mintzas, pridūręs, kad renginiai atspindės unikalią J.Deppo dvasią.

Naujajame trileryje „Viešpatavimas“ be J.Deppo žiūrovai išvys aktorius Morganą Freemaną, Paulą Bettany, Rebeccą Hall ir Kate Marą. Unikali istorija atskleis dramatiškas apsėdimo dirbtiniu intelektu pasekmes. Pagrindinis herojus – tikras fanatikas ir genijus daktaras Vilas Kasteris, tačiau per technologijas nusiteikusių ekstremistų išpuolį jis mirtinai sužeidžiamas. Vienintelė galimybė išgelbėti jo protą – ryžtis Vilo sąmonės perkėlimui į kibernetinę erdvę. Tačiau kuo gali virsti neribotą galią gavęs bekūnis V.Kasterio asmenybės šešėlis?

Mokslinės fantastikos juosta „Viešpatavimas“ – tai garsaus ir ilgamečio Holivudo operatoriaus Wally Pfisterio režisūrinis debiutas. Būtent jis nusipelnė „Oskaro“ už geriausią kinematografiją 2010-ųjų Christopherio Nolano filme „Pradžia“ (angl. „Inception“). Beje, Ch.Nolanas tapo vienu iš „Viešpatavimo“ prodiuserių.

Koks likimas laukia mūsų pasaulio ir kokią grėsmę gali kelti nevaldomas dirbtinis intelektas – pamatykite Lietuvos kinuose jau nuo gegužės 2 dienos.

Filmo „Viešpatavimas“ anonsas:
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją