Pora apie savo skyrybas po dešimties santuokos metų pranešė antradienį, kovo 25 dieną. Jai artimas šaltinis „New York Daily News“ sakė, kad jie tik apsimetinėjo esą laimingi sutuoktiniai, nors pora nebebuvo jau „daugelį metų“.

„Tokios žinios neturėtų niekeno nustebinti. Jie nebebuvo pora jau kelerius metus ir tik apsimetinėjo dėl vaikų ir vienas kito karjeros“, - „Daily News“ sakė šaltinis.

Savo emocingame, bet keistai pavadintame pranešime („Conscious Uncoupling“ - „Sąmoningas atsikabinimas“ - liet.), 41 metų Gwyneth ir 37 metų Chrisas prisipažino, kad daugiau kaip vienerius metus dėjo pastangas santuokai išsaugoti.

Antradienį vienas šaltinis „New York Daily News“ sakė, kad G. Paltrow ir Ch. Martinas jau buvo beveik išsiskyrę praėjusių metų rugpjūtį, bet nusprendė pabandyti dar kartą.

Gwyneth ir Chrisas, per slaptą ceremoniją susituokę Meksikoje 2003 metų gruodį, beveik per visą santuokos dešimtmetį vengdavo fotografuotis kartu, kad išsaugotų savo privatumą.

Praėjusių metų spalį Gwyneth buvo priversta neigti „romantiškus ryšius“ su supermodelio Elle Macpherson vyru milijardieriumi Jeffu Sofferiu – kai buvo pareikšta, kad straipsnyje bus analizuojama jų draugystė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)