K. Brook anksčiau susitikinėjo su Jasonu Stathamu ir netgi buvo susižadėjusi su juostos „Titanikas“ („Titanic“) gražuoliu Billy Zane'u. Aktorė su buvusia britų televizijos šou „Gladiators“ žvaigžde D. Mckintoshu santykius užmezgė po Naujųjų metų vakarėlio, per kurį jie ir susipažino. Ir jie jau planuoja vestuves!

Apie sužadėtuves filmo „Piranijos 3D“ („Piranha 3D“) žvaigždė užsiminė ketvirtadienį, kovo 20 dieną, kai savo „Twitter“ paskyroje išplatino pranešimą: „Tarptautinė Laimės diena... iš tikrųjų ji tokia“. O pirmadienį, kovo 24 dieną, aktorė patvirtino džiugią žinią į tinklą „Instagram“ įkeldama savo nuotrauką. Joje 34 metų britė su 27 metų mylimuoju laiko balioną, ant kurio užrašytas žodis „engaged“ (angl. susižadėję).

Prie nuotraukos K. Brook paliko įrašą: „Mielas savaitgalis Vigane, susitinkant su mano didžiąja šeima. Toks laimingas metas, esu susijaudinusi dalindamasi savo gyvenimu su nuostabiausiu kada nors sutiktu vyru“.

Po vestuvių aktorei teks prisiimti ir pamotės vaidmenį, mat D. Mcintoshas turi dvejų metukų sūnų Loganą, kurio susilaukė kartu su buvusia „Mis Anglija“ Rachel Christie. Su ja vyras išsiskyrė gruodį, likus savaitei iki pažinties su K. Brook.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją