29 metų „Formulės-1“ pilotas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje įsiamžino su savo „žmonele“ N. Scherzinger Siksto koplyčioje, rašo svetainė eprotoeu.mtiny.com.

„Buvo puiki diena... tikrai sužavėti Siksto koplyčios, be to, čia esu su savo žmonele. #dievasyradidis#sikstokoplyčia #palaiminti“, - pakomentavo jis savo nuotrauką, kurioje pora yra apsikabinusi ir besišypsanti.

35 metų buvusi „Pussycat Dolls“ dainininkė per šią ekskursiją mūvėjo kelnėmis ir tamsiu švarkeliu su apvalia kepuraite. L. Hamiltonas buvo su džinsais, marškiniais, juodu švarkeliu ir taip pat apvalia kepure. Sakoma, kad pora, kuri suderina savo aprangą, lieka kartu!

Dar sausio mėnesį N. Scherzinger ir L. Hamiltonas pakurstė gandus apie atsinaujinusį jų romaną, kai buvo pastebėti Los Andžele kartu vakarieniaujantys. Užuominų, kad jie vėl kartu, buvo ir per Naujųjų Metų atostogas, kai abu paskelbė beveik identiškas nuotraukas iš savo žiemos poilsiaviečių. Šiose į socialinius tinklus įkeltose nuotraukose buvo matyti virš sniegu padengto peizažo besileidžianti saulė.

Prieš tai poros santykiai buvo gana audringi. 2013 metų rugpjūtį, praėjus mėnesiui nuo jų išsiskyrimo, L. Hamiltonas bandė susigrąžinti N. Scherzinger ir jai pasipiršo, bet ji atmetė jo pasiūlymą. Tačiau nuo to laiko, regis, daug kas pasikeitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)