C.Bonas penktadienį pirmą kartą lydėjo 29-erių princą viešame renginyje, o šeštadienį pora buvo nufotografuota per Šešių tautų regbio čempionato (Six Nations Championship - angl.) varžybas Londono Tvikenemo rajone, kur tapo Anglijos komandos pergalės prieš Velsą liudininkais.

Vieši karališkosios šeimos narių pasirodymai paprastai būna iš anksto gerai suplanuoti, todėl šios savaitės įvykiai leidžia manyti, kad princo Harry ir jo 25-erių metų draugės santykiai tapo oficialūs.

Princas Harry, kuris yra jaunesnysis sosto įpėdinio princo Charleso ir princesės Dianos sūnus, neseniai baigė tarnybą oro pajėgose, kur jis buvo armijos straigtasparnių antrasis pilotas šaulys, ir ėmėsi kariškių atminimo renginių organizavimo Londone.

Sklinda kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

Pirmą kartą apie Harry draugystę su C.Bonas žiniasklaida pranešė 2012 metų liepą, nors pora ilgą laiką vengė fotografų ir į renginius atvykdavo ir iš jų išvykdavo atskirai.

Penktadienį šviesiaplaukė profesionali šokėja nebuvo oficialiai įtraukta į princo palydos sąrašą per Jaunimo dieną, bet princui pasakius kalbą jiedu sėdėjo drauge, o vėliau buvo nufotografuoti besiglėbesčiuojantys.

Laikrašis „Daily Mail“ pirmadienį pranešė, kad princas Harry šią vasarą ketina pakviesti savo draugę atostogauti su karališkosios šeimos nariais.

Jo senelė karalienė Elizabeth II vasaros atostogas tradiciškai leidžia privačiame Balmoralo dvare Škotijoje, todėl jos kvietimas prisijungti prie šeimos būtų oficialus princo ir jo mylimosios santykių pripažinimo ženklas.

C.Bonas, kurią, kaip pranešama, su princu supažindino jos draugė ir princo pusseserė princesė Eugenie, yra kilusi iš bohemiškos, bet akivaizdžiai kilmingos šeimos.

Jos motina yra ledi Mary-Gaye Curzon, septintajame dešimtmetyje aktyviai dalyvavusi Londono aukštuomenės renginiuose, o jos senelis, Ricahrdas Curzonas, buvo grafas ir karaliaus Edwardo VII krikšto sūnus, rašo „Daily Telegraph“.

M.G.Curzon buvo ištekėjusi keturis kartus. C.Bonas yra jos duktė iš trečios santuokos su verslininku Jeffrey Bonasu, kuris dabar yra galanterijos gaminių kompanijos „MacCulloch & Wallis“ vadovas.

Informacijos apie pačią C.Bonas yra nedaug, tačiau pranešama, kad ji mokėsi šokio Lidso universitete Šiaurės Anglijoje, o dabar užsiima rinkodara Londone.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)